TBT Logistic

Transport Legume și Fructe

Fiind produse perisabile, fructele și legumele trebuie transportate în condiții speciale – aceste condiții trebuie întrunite nu numai pentru un transport optim, dar și pentru a respecta atât legislația europeană, cât și pe cea națională.

În cei 90 de ani de livrat fructe și legume, ne-am aflat în numeroase situații dificile care ne-au permis să ne dezvoltăm.

Pe lângă utilizarea vehiculelor specializate pentru transportul de fructe și legume – dotate cu facilități HVAC – ne pregătim personalul pentru a avea grijă de marfă și de a olivra la destinație în stare perfectă.

La vamă, ne asigurăm că bunurile vor trece inspecțiile sanitare sau epidemiologice și că vor fi livrate rapid. Ne pregătim pentru aceste inspecții în avans, fiind verificate in avans inclusiv documentele.

Atât înainte ca transportul să treacă vama, cât și după, noi pregătim tot ce ne trebuie pentru a încheia transportul, inclusiv asigurarea și documentația necesară pentru orice terță parte  (contracte, asigurări, garanții etc.)

Prin urmare, vă punem la dispoziție flota, personalul și expertiza pentru a efectua comenzile pe care le aveți.